De REACH toolbox

Concrete methodologie voor uw bedrijf met de hulp van Agoria

REACH nog strenger

De communicatie- en notificatieverplichtingen onder de REACH-verordening zijn aangescherpt. De drempelwaarde voor de gewichtsconcentratie van zeer zorgwekkende stoffen in een voorwerp zijn nu van toepassing op elk samenstellend onderdeel van dat voorwerp.
burn-out
 
Voldoen aan de nieuwe verplichtingen lukt niet op een-twee-drie. Al zeker niet voor ondernemingen met complexe producten en complexe toeleverketens.
Het Europees Chemicaliën Agentschap (ECHA) heeft zijn gids over de REACH-verplichtingen geüpdatet. Maar hoe u de verstrenging praktisch aanpakt, vertelt de gids niet.

Agoria doet meer !

Agoria gaat verder en reikt u de REACH toolbox aan. Daarin wordt theorie aangevuld met praktijk.
COVER_WHITEPAPER

Naast een helder overzicht van de nieuwe verplichtingen vindt u er een concreet stappenplan terug. Dat is een methodologie om op een pragmatische, gestructureerde en efficiënte manier met de aangescherpte verplichtingen aan de slag te gaan. Verder zitten er bij de toolbox handige templates, zoals een compliancebrief voor leveranciers of een verklaring van compliance met de communicatieverplichting. Dit laat u toe om goed voorbereid te zijn op de aangekondigde inspecties van de bevoegde overheden.
In vier praktische stappen:

 

Verkleint u het toepassingsgebied van de verplichtingen
Stelt u een intern project team samen
 Onderneemt u actie om de verplichting in te vullen
 Zorg u ervoor dat u ook in de toekomst aan de verplichtingen kan voldoen

 

REACH toolbox
 
Ga in uw bedrijf aan de slag met de gewijzigde communicatie- en notificatieverplichtingen van zeer zorgwekkende stoffen in voorwerpen. De toolbox is exclusief beschikbaar voor Agoria leden.


Agoria-leden: Inclusief in het lidgeld
Niet-leden: Klik hier om lid te worden
           Download hier          
Coaching sessie
 
Extra hulp nodig met de implementatie van de verplichtingen? Onze hands-on coaching sessie wordt aangepast aan uw situatie, helpt u een projectteam te vormen en scherp te stellen op de te maken keuzes.
 
Agoria-leden : € 850/halve dag
Niet-leden : € 1.200/halve dag
Contacteer onze expert 

Coaching: Hulp in de diepte

U wil graag de mogelijkheden van een coachingsessie bespreken?
Vul het formulier in en wij nemen graag contact met u op.