FACTORY OF THE FUTURE ROADSHOW 2019

Be there and get inspired!

Benieuwd hoe een Factory of the Future er vanbinnen uitziet? Schrijf snel in! Grijp uw kans om ter plaatse de aanpak van de Factory of the Future winnaar te bekijken en ga in dialoog om uw eigen uitdagingen te toetsen.

32 fabrieken van de toekomst

32 fabrieken

Sinds 26 maart telt België 32 fabrieken van de toekomst. We zien dat deze winnaars de voorbije 5 jaar in totaal 850 miljoen euro investeerden in R&D en dat ze gemiddeld 15% extra tewerkstelling creëerden, een stuk boven het marktgemiddelde . Kortom, de automatisering, robotisering en digitalisering die al deze kampioenen samen realiseerden, vernietigen geen jobs, integendeel nieuwe jobs worden gecreëerd en geven onze industriële Factory of the Future bedrijven een belangrijke voorsprong op de concurrentie."

Competitiviteit

Deze stuk voor stuk sterk presterende maakbedrijven hebben ervoor gekozen hun competitiviteit te verhogen aan de hand van geïntegreerde transformatietrajecten uit het Made Different-actieplan van Agoria en Sirris. In die trajecten zijn ze  zo ver gevorderd dat ze aan alle criteria voldoen om 'Factory of the Future' te worden genoemd.

Pole position

Ze hebben slim geïnvesteerd in o.a. de verdere automatisering en digitalisering van hun productieapparaat en in hun medewerkers. Daardoor bevinden ze zich nu in pole position om ook in de wereld van morgen zodanig flexibel, performant en kostenefficiënt te zijn dat ze op concurrentiële wijze kunnen innoveren teneinde op die manier steeds sterker de productieactiviteiten in ons land te verankeren.

Interesse?
Schrijf snel in!
Teken in voor de bedrijfsbezoeken naar keuze. Wees er snel bij!

 

Programma

Het programma van elke sessie ziet er als volgt uit:

13:30  Verwelkoming
14:00 Intro 
 14:10  Algemene voorstelling gastbedrijf 
 14:40  Toelichting  doorbraak-prestaties binnen 3 specifiek gekozen Made Different-transformaties 
 15:15  Rondleiding
 16:45  Vragen & interactie met publiek 
 17:00  Netwerkdrink
18:00 Einde Bezoek

Foto's

Schrijf hier in !

Meer info

Prijs per bedrijfsbezoek : € 85 voor leden van onderstaande partners - € 170 voor niet-leden


No show fee : €140/ bedrijfsbezoek

20 deelnemers per bezoek. De gastbedrijven behouden elk recht om concurrerende bedrijven te weren. Opgelet: vijf dagen voor elk bedrijfsbezoek worden de inschrijvingen voor dat bezoek afgesloten.

OPGELET:

- Niko: VOLZET
- BMT Aerospace: VOLZET
- Duracell: VOLZET
- RF Technologies: VOLZET
- Van Hoecke: VOLZET
- Materialise: VOLZET
- Colruyt: VOLZET
- TE Connectivity: VOLZET

Onze experten helpen u graag verder!


Geert jacobs
+32 2 706 79 69


Isabel Pannekoek
+32 2 706 79 07