XY-Tools_promofilm_NL_SST

ONLINE MULTI-USER EDITION 2020

XY-Tool: de complete oplossing voor uw sociale verkiezingen

In 2020 zijn er opnieuw sociale verkiezingen. Bezorgt de organisatie u stress? Niet met de XY-Tool. Deze gebruiksvriendelijke webapplicatie begeleidt u stap voor stap door de hele verkiezingsperiode van 150 dagen. Van verkiezingskalenders simuleren en kandidatenlijsten importeren tot het aanmaken van kies-en aftekenlijsten en het verwerken van de verkiezingsresultaten.

Bovendien krijgt u alle ondersteuning die u wenst. Sinds vele jaren zetten ondernemingen de XY-Tool met succes in. Deze nieuwe versie is nog gebruiksvriendelijker en handiger dan de vorige.

WAAROM XY-TOOL?

Gemaakt voor sociale verkiezingen in grote en kleine bedrijven

Agoria ontwikkelde de XY-Tool in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld. Vele nieuwe functionaliteiten zijn op vraag van de bedrijven zelf in de tool opgenomen. De tool is dan ook geschikt voor elk soort onderneming, in eender welke sector.

Organiseer de verkiezingen vanuit uw browser en mailprogramma

Kandidatenlijsten, verkiezingskalenders, kiezerslijsten, uw inventaris van beschermde medewerkers, … met de XY-Tool als webapplicatie regelt u alles snel en efficiënt. Oproepingsbrieven kunt u per mail versturen en de continue statusindicatie geeft u een duidelijk zicht op het verloop van de procedure. U verliest met de XY-Tool geen enkel aspect van uw sociale verkiezingen uit het oog.

Mis geen enkele deadline
dankzij de handige kalender


De XY-Tool maakt op basis van de door u gekozen verkiezingsdatum (of -data) een volledige planningskalender met alle stappen. U kunt deze naar uw elektronische agenda exporteren. Met de XY-Tool weet u dus altijd wat u moet doen en wanneer.

Combineer uw XY-Tool
met elektronisch stemmen


Wenst u de stemming elektronisch te organiseren? De XY-Tool bevat een interface met de software van Elegio. Dat bespaart u veel tijd.

Met één login en wachtwoord kan je verschillende technische bedrijfseenheden beheren. Dat is efficiënt. Ook kan je als eindverantwoordelijke verschillende rechten toekennen aan verschillende gebruikers. En alle handelingen worden gelogd. Dat geeft je zekerheid.

ELLEN VAN PETEGEM, JURIST PERSONEELSZAKEN, COLRUYT

Asset 1@4x

Voor alle overlegorganen

De XY-Tool is breed inzetbaar. Niet alleen voor de verkiezingen van uw comité voor preventie en bescherming en voor uw ondernemingsraad, maar ook voor uw vakbondsafvaardiging.

1Comité voor preventie en bescherming
Gebruik de XY-Tool om de verkiezing te organiseren van uw comité voor preventie en bescherming. Een comité voor preventie en bescherming is verplicht voor alle bedrijven vanaf 50 medewerkers.

2Ondernemingsraad
Met de XY-Tool organiseert u ook de verkiezing van de werknemersvertegenwoordigers van de ondernemingsraad op een vlotte manier. Een ondernemingsraad is verplicht voor bedrijven met gemiddeld minstens 100 medewerkers.

3Syndicale afvaardiging
Handig: u kunt de tool ook gebruiken voor de aanstelling van een vakbondsafvaardiging. Of een syndicale afvaardiging verplicht is en aan de hand van verkiezingen moet aangeduid worden, hangt af van uw sectorale CAO.

We zullen de volgende sociale verkiezingen zeker met de XY-organiseren. Hij is heel gebruiksvriendelijk. De verschillende mogelijkheden – tijdslijn, dashboard en menu – maken het gebruik heel eenvoudig.

CINDY DUBOIS, SOCIAL RELATIONS SPECIALIST, IKEA

KENMERKEN

Vlot en efficiënt sociale verkiezingen organiseren

De XY-Tool stuurt u stap voor stap door de hele verkiezingsperiode,
van het prille begin tot en met de ingave van de resultaten van de stembusslag en de verwerking ervan.


Handige tijdslijn

De tijdslijn geeft u een duidelijk overzicht van de hele verkiezingsperiode en de stappen die u moet zetten.


Overzichtelijke statusupdates

U ziet onmiddellijk welke acties dringend zijn (rood), minder dringend zijn (oranje) of verder in de toekomst liggen (grijs). Een uitgevoerde actie wordt met groen aangeduid..


Alle wettelijke verplichte documenten

De XY-Tool geeft u toegang tot alle wettelijke formulieren en modeldocumenten in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.


Meerdere gebruikers, verschillende toegangsniveau's

Een beheerder kan meerdere gebruikers aanmaken en deze verschillende toegangsrechten geven. Zo kan een bepaalde gebruiker enkel leesrechten hebben en een andere gebruiker alleen de resultaten van een bepaald stembureau invoeren.


Alles
traceerbaar


Een audit trail houdt de acties van alle gebruikers bij. De trail toont oude gegevens, nieuw ingevoerde gegevens en de datum van elke wijziging.


Volledig meertalig

Elke gebruiker kan de tool op zijn eigen taal instellen. De gebruikersinterface is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits of Engels.


Werkt op tablet en smartphone

Alle functionaliteiten zijn toegankelijk via een tablet. Bepaalde functies zijn ook beschikbaar via smartphone.


Perfecte integratie met Elegio

Exporteer kandidatenlijsten en stembureaus naar de Elegio-tool voor elektronisch stemmen. Importeer de verkiezingsresultaten in de XY-Tool voor de aanwijzing van verkozenen, plaatsvervangers en niet-verkozen kandidaten.

XY service

SERVICE & SUPPORT

Volledige ondersteuning
door ervaren specialisten

U kiest zelf de ondersteuning die u bij uw XY-Tool wenst.
Voor volledige support hebben we voordelige pakketprijzen.

 

1Technische ondersteuning
De XY-Tool is zo intuïtief dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Hebt u toch een probleem? Dan kunt u terecht bij onze helpdesk, telefonisch en per email.

2Juridische support
Onze juridische experts hebben een jarenlange ervaring met sociale verkiezingen. Zij helpen u graag met pragmatisch advies, op maat van uw bedrijf.

3Workshops en infosessies
Onze experten organiseren 3 procedurele infosessies. Daarin leggen ze onder meer uit welke acties u bij elke stap in de XY-Tool moet uitvoeren. Agoria biedt verder een praktische workshop aan over het verloop van de verkiezingsdag. Deze workshops zijn speciaal bestemd voor de voorzitters en de secretarissen van de stembureaus. De infosessies en workshops kunnen ook in-house georganiseerd worden.

Voor leden en niet-leden van Agoria

XY-Tool is een product van Agoria. De tool en de ondersteuning zijn beschikbaar voor alle ondernemingen uit alle sectoren. Dus ook voor niet-leden van Agoria. Leden genieten echter speciale voorwaarden.

De XY-Tool voldoet aan alle bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

CONTACT

Vrijblijvende offerte voor de XY-Tool

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor een offerte op maat van uw bedrijf, wensen en behoeften.
* = verplicht in te vullen veld

Onze expert helpt u graag verder!

 
Gwen Vervenne, Expert
 phoneAsset 1@4x-100+32 9 244 97 17